Taksim Ofis Taşıma

Taksim ofis taşıma, Taksim gibi İstanbul’un önemli iş merkezlerinin bulunduğu yerde kurumsal hizmet sunar. Ofis taşımacılığı için tecrübeli nakliyat firması seçmek, detaylı inceleme yapmak gerekir.  Ofis taşımacılığı öncesinde yapılacak iş yerlerini ziyaret, eşyalara uygun nitelikte taşıma malzemesi tedarik etmek için önem taşır. Ofis taşımacılığında güven veren yaklaşımların başında gelen, sigortalı ve kurumsal yaklaşımlardır. Taşıma elemanlarımız alanında deneyimli olup, her türlü ofis eşyasını özenle taşır.

Sigortalı Taşımacılık Yapan Nakliyat Şirketlerine Olan Talep

Ofis malzemeleri arasında evraklar, klasörler, arşiv odası taşımacılığı da önem taşır. Elektronik eşyalar arasında, bilgisayar ve yazıcılar ayrı bir yere ve öneme sahiptir. Ofislerdeki kasalar, maddi öneme sahip evraklar, özenle ve dikkatli taşımacılık gerektirir. Ofis eşyalarının taşınması için dayanıklı koli kullanılması önerilir. Firmamız her taşımacılık öncesinde yeni koli kullanır. Firmamızın önerisi, taşıma öncesinde kişisel imkânlarla koli hazırlanmamasıdır. Firmamız özel korunaklı koliler ile eşyaları uygun şekilde paketler.

Taksim Ofis Taşıma

Sigortalı Ofis Taşıma Hizmetleri

Taksim ofis taşıma, ofis taşımacılığında eşyaları sigortalayarak, güven veren şirketlerdendir. Bu sayede eşyaların hasar alma ihtimaline karşı güven ve teminat verirler. Olabilecek tüm riskler, firmamızın güvencesi altındadır. Şirket taşımacılığında birbirinden farklı çok fazla eşya grubu bulunur. Bazı eşyaların araç içerisinde sarsılmadan nakliyesi gerekir. Bu eşyaların sabitlenerek taşınması, eşya hasarlarının oluşmasını da önler. Firmamız, uzman eksper desteği ile eşyaları gerçek bedelleri ile sigortalar. Olabilecek her türlü ofis eşyası hasarı, teminatımız altındadır. Sigorta sözleşmesi ile karşılıklı olarak her türlü madde yazılı olarak kayda alınacaktır.

Güven Veren Yaklaşımlar

Kurumsal hizmet gereği, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet sunulur. Kararlaştırılan gün ve saatte taşınacak olan ofiste bulunan firmamız en rahat taşımacılık hizmetini sunar.

Taksim ofis taşıma, taşımacılıkta son sistem nakliyat araçları ile güven veren yaklaşımlara sahiptir. Dar iş hanı girişleri ile yüksek katlardan en hızlı şekilde eşya nakliyesi gerçekleşir. Yeni taşınılan yere varış, en kısa sürede ve hasarsız şekilde söz konusu olacaktır. Asansörlü taşıma sistemleri ile yüksek katlardaki ofisler rahat ve güvenle nakledilir. Huzurlu bir taşınma süreci için firmamızı tercih edebilirsiniz.